• Srpski jezik

Razvoj

Svi proizvodi koje je TEHNOPETROL uspešno plasirao na tržište predstavljau plod sopstvenog razvoja. Od samog osnivanja pa sve do današnjeg dana rukovodstvo firme TEHNOPETROL posvećuje puno pažnje odeljenju razvoja koje ima funkciju da neprestano radi na razvijanju novih proizvoda kako hardvera i softvera tako i kompletnih solucija koje objedinjuju ova dva dela u jednu skladnu celinu.

Razvoj softvera

Razvoj hardvera

Razvoj etalona

U odeljenju razvoja nastala su sva elektronska brojila, čitači čip kartica, komunikacioni multiplekseri, magnetostriktivne sonde za merenje nivoa goriva, konzole, etaloni, različite vrste softverskih paketa za kontrolu rada benzinskih stanica i mnoga druga oprema koja se koristi na benzinskim stanicama i stovarištima.

Dugogodišnji predani rad razvojnog odeljenja TEHNOPETROL-a učinio je da su proizvodi pouzdani, sigurni i dugotrajni. Jedna od bitnih karakteristika razvojnog odeljenja je i ta da ga čine iskusni inženjeri i tehničari koji su već godinama u timu TEHNOPETROL-a i svoje stečeno iskustvo prenose na mlađe kolege koji predstavljaju budućnost tima.

TEHNOPETROL D.O.O.

Adresa za poštu

Poslovne prostorije

Osnovni podaci

PIB: 100992478

MB:  17117246

BD64767